Правила за Наградна Игра2019-03-18T16:46:56+00:00

Купете супа.
Добијте награда.

Доделуваме вредни награди:
1 x Samsung S9+ (Samsung Galaxy S9 Plus G965FD 64GB Dual Sim Midnight Black)
10 x Сет тенџерчиња од Металац

Следуваат неколку едноставни чекори и наградата е ваша!

Купете богата супа на Подравка

Купете од новите богати супи од брендот Подравка (Богата супа со пет житарици, Богата супа со вргањ и хељда или Богата супа со јачмен и зеленчук)

Фотографирајте ја фискалната сметка

По купувањето зачувајте ја фискалната сметка.

Вклучете се во наградната игра

Пријавете се така што ќе ја фотографирате фискалната сметка и ќе ја испратите заедно со вашите лични податоци. Пријавите се примаат до 15.03.2019 г., до 23:59 часот.

Пријавете се

Почекајте го извлекувањето

Уживајте во купените производи и почекајте го извлекувањето на добитниците на наградите. Резултатите ќе бидат објавени на 18.03.2019.

Организатор на наградната игра е Подравка ДООЕЛ – Петровец, со адреса: Мултифинкционална индустриска зона Ќојлија, ул 9 бр.4, 1043 Петровец, Р. Македонија.
ЕМБС: 4276663,
ЕДБ: 4030992253046